Διδάσκουμε σε… ζωντανή σύνδεση και στέλνουμε τις σημειώσεις στους μαθητές μέσω e-mail!

Summer School 2016
25/05/2016
Δες και μόνος σου τη διαφορά… μία δωρεάν δοκιμή θα σε πείσει!
25/06/2018

Διδάσκουμε σε… ζωντανή σύνδεση και στέλνουμε τις σημειώσεις στους μαθητές μέσω e-mail!

Πώς λειτουργεί

Μία κάμερα εστιάζει στην έδρα του καθηγητή και την ίδια στιγμή «μεταδίδει» τα όσα αυτός γράφει ή σχεδιάζει στο χαρτί σε οθόνες που βρίσκονται μπροστά από τους μαθητές. Οι σημειώσεις που προκύπτουν από τη διαδικασία της παράδοσης, «σκανάρονται» και παραδίδονται σε όλους με το πέρας του μαθήματος είτε αποστέλλονται μέσω e-mail σε εκείνους που απουσιάζουν!

Επιπρόσθετα, για μαθήματα που κρίνονται ιδιαίτερα σημαντικά, η κάμερα μπορεί να καταγράψει ολόκληρη τη διδακτική ώρα και, είτε να τη μεταδώσει ζωντανά για απομακρυσμένη παρακολούθηση σε real time είτε να την καταγράψει και ο μαθητής να μπορέσει να τη δει στον δικό του χρόνο ξανά και ξανά…

Όταν αγαπάς αυτό που κάνεις, προσπαθείς πάντα για το καλύτερο!

Στο ΜΕΘΟΔΙΚΟ, η αγάπη μας για μεταλαμπάδευση γνώσεων στους μαθητές/τριές μας, οδηγεί στην εξεύρεση ολοένα και πιο αποτελεσματικών και ευχάριστων μεθόδων διδασκαλίας. Ενδεικτικές μεθοδολογικές μας προσεγγίσεις είναι:

  • «Η κατανόηση των ερωτήσεων είναι η μισή απάντηση». Εστιάζουμε στην στοχευμένη παράδοση του μαθήματος, ώστε ο χρόνος για επίλυση αποριών να είναι περισσότερο εποικοδομητικός.
  • «Πολύπλευρη οργάνωση του μαθήματος σημαίνει απρόσκοπτη παρακολούθηση από τους μαθητές/τριες».Οι σημειώσεις του μαθήματος βρίσκονται πλήρεις και αναλυτικές, στα χέρια των μαθητών , ώστε να κερδίζουν σε ποιότητα χρόνου χωρίς να χρειάζεται η αντιγραφή από τον πίνακα.
  • «Και στις απουσίες υπάρχει λύση». Οι σημειώσεις των μαθημάτων στέλνονται ηλεκτρονικά σε περίπτωση απουσίας και τυχόν απορίες συζητούνται στην επόμενη συνάντηση. Τα σημαντικά μαθήματα/ασκήσεις μπορούν να καταγραφούν σε βίντεο κι έτσι ο μαθητής έχει τη δυνατότητα παρακολούθησης του μαθήματος, αλλά και επανάληψή του όταν χρειαστεί στο χώρο του σπιτιού του.
  • «Δένουμε το παραδοσιακό με το σύγχρονο». Η δυνατότητα για διδασκαλία στον «κλασσικό» πίνακα συνυπάρχει σε ένα περιβάλλον τεχνολογίας κι ευχάριστης μάθησης.


Ενημερωθείτε αναλυτικά από το αφιέρωμα που μας έκανε το 


 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

  • Δίνουμε την ευκαιρία να γνωρίσετε κι εσείς το νέο μας σύστημα προσφέροντας ΔΩΡΕΑΝ επαναληπτικά μαθήματα σε όσους μαθητές τελείωσαν την Α΄, Β΄ ή Γ΄ τάξη του γυμνασίου.
  • Με το πέρας των μαθημάτων θα γίνει αξιολόγηση του κάθε μαθητή και θα ακολουθήσει ενημερωτική και συμβουλευτική επικοινωνία με τον ίδιο και με τους γονείς του.

Τα μαθήματα θα γίνουν από 2 Ιουλίου έως και 14 Ιουλίου, δύο φορές την εβδομάδα για κάθε τμήμα.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα κιόλας. Όλα τα στοιχεία επικοινωνίας θα τα βρείτε εδώ.

Ακολουθήστε το «Μεθοδικό» στο Facebook αλλά και στο YouTube.

 

1 Comment

  1. Αναστασια says:

    Για σίγουρη επιτυχία !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.