Φροντιστήριο

Μήνυμα Διεύθυνσης

Βασιζόμενος στην Αρχή της "Αμοιβαίας Εμπιστοσύνης" μεταξύ μαθητή - καθηγητή, αποφάσισα να ιδρύσω ένα διαφορετικό εκπαιδευτικό οργανισμό για τα δεδομένα της Καβάλας.

Έτσι το Μάρτιο του 2013 ίδρυσα το Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης ΜΕΘΟΔΙΚΟ. Η υπευθυνότητα και η επαγγελματική συνέπεια από τους άρτια καταρτισμένους εκπαιδευτικούς μας, σε συνδυασμό με το μεράκι και την προσωπική σχέση με κάθε μαθητή, έκαναν μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα το ΜΕΘΟΔΙΚΟ ένα καταξιωμένο φροντιστήριο στο χώρο της Μέσης Εκπαίδευσης και προετοιμασίας για τις Πανελλήνιες εξετάσεις, που με συνέπεια και μεθοδικότητα βοηθά τους μαθητές να περάσουν στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα και συγκεκριμένα στη σχολή που επιθυμούν.

Οι υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικές μέθοδοι και η χρήση σύγχρονων διδακτικών μεθόδων από τους έμπειρους καθηγητές μας σε ένα άνετο και λειτουργικά διαμορφωμένο περιβάλλον, καθιστούν το φροντιστήριο μας την πρώτη επιλογή για όλες τις κατευθύνσεις.

Σας προσκαλούμε να μας επισκεφθείτε και να σας ξεναγήσουμε στους χώρους του φροντιστηρίου μας!

Νιάρχος Βασίλης

Υπεύθυνος φροντιστηρίου

Είπαν για εμάς

Σχόλια των γονέων & των μαθητών μας!
 • Μεθοδικότητα, Διαχείρηση Χρόνου και Σωστή Ψυχολογία. Η τριάδα που βοήθησε και εμένα και πολλούς άλλους μαθητές να περάσουμε την “μαρτυρική” 3η λυκείου όσο το δυνατόν πιο επιτυχημένα. Σε ένα χώρο και με αντιμετώπιση που νιώθεις μαθητής που πρέπει να μάθεις, και όχι πελάτης που πρέπει μόνο να πληρώσεις. Με σεβασμό στη διαφορετικότητα του κάθε μαθητή και με γνώμονα όχι την αποστήθιση, αλλά την απόκτηση γνώσεων. Πραγματικό case study για το πώς πρέπει να γίνονται φροντιστηριακά μαθήματα χωρίς να κουράζουν, αλλά να φέρνουν και αποτελέσματα.
  Ανδρέας Μανίτσας
  Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών - Πολυτεχνική Σχολή, Πανεπιστήμο Δυτικής Μακεδονίας
 • Η οργάνωση και η σωστή διαχείριση του χρόνου, είναι ένα από τα πιο σημαντικά βήματα για την επίτευξη των στόχων που θέτουμε. Το φροντιστήριο Μεθοδικό με την εξαιρετική του οργάνωση και τους καθηγητές, τη στήριξη σε κάθε βήμα, με βοήθησε να πετύχω το στόχο μου και να καταφέρω να μπω στη σχολή που επιθυμώ.
  Μιχάλης Νιάρχος
  Τμήμα Γεωλογίας - Αριστοτελείο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
 • Το φροντιστήριο Μεθοδικό με βοήθησε πολύ καθώς μου υπέδειξε τον σωστό τρόπο και τη σωστή μεθοδολογία για να διαβάσω. Το πρόγραμμα της οργάνωσης χρόνου καθώς και η συνεχής υποστήριξη και εμψύχωση από τους καθηγητές ήταν το κλειδί για να πετύχω στις πανελλήνιες.
  Κώστας Δημητριάδης
  Βιομηχανική Πληροφορική - Τ.Ε.Ι. Καβάλας