Φιλοσοφία μας είναι να λειτουργούμε ως μια οικογένεια, η οποία προσπαθεί να παρέχει στα μέλη της πάντα το καλύτερο, έτσι οι μαθητές μας νιώθουν ασφάλεια και αυτοπεποίθηση.

Με αυτό το τρόπο έχουμε κερδίσει την αγάπη τους και την εμπιστοσύνη των γονέων.

Οι μαθητές μας προετοιμάζονται να αντιμετωπίσουν ένα δύσκολο σταθμό στη ζωή τους με την βοήθεια και την καθοδήγηση των καθηγητών του φροντιστηρίου μας που βρίσκονται πάντα στο πλευρό τους.

 


 
 

Βασιζόμενος στην Αρχή της "Αμοιβαίας Εμπιστοσύνης" μεταξύ μαθητή - καθηγητή, αποφάσισα να ιδρύσω ένα διαφορετικό εκπαιδευτικό οργανισμό για τα δεδομένα της Καβάλας.

Έτσι το Μάρτιο του 2013 ίδρυσα το Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης ΜΕΘΟΔΙΚΟ. Η υπευθυνότητα και η επαγγελματική συνέπεια από τους άρτια καταρτισμένους εκπαιδευτικούς μας, σε συνδυασμό με το μεράκι και την προσωπική σχέση με κάθε μαθητή, έκαναν μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα το ΜΕΘΟΔΙΚΟ ένα καταξιωμένο φροντιστήριο στο χώρο της Μέσης Εκπαίδευσης και προετοιμασίας για τις Πανελλήνιες εξετάσεις, που με συνέπεια και μεθοδικότητα βοηθά τους μαθητές να περάσουν στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα και συγκεκριμένα στη σχολή που επιθυμούν.

Οι υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικές μέθοδοι και η χρήση σύγχρονων διδακτικών μεθόδων από τους έμπειρους καθηγητές μας σε ένα άνετο και λειτουργικά διαμορφωμένο περιβάλλον, καθιστούν το φροντιστήριο μας την πρώτη επιλογή για όλες τις κατευθύνσεις.

Σας προσκαλούμε να μας επισκεφθείτε και να σας ξεναγήσουμε στους χώρους του φροντιστηρίου μας!