Θερινά μαθήματα 2021

Το εκπαιδευτικό σύστημα ήταν και είναι απαιτητικό. Σε συνδυασμό με την πανδημία τού covid-19 κάθε μαθητής συσσωρεύει κενά γνώσης σε όλα σχεδόν τα μαθήματα.

Δημιουργούμε θερινά τμήματα ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΣ για μαθηματικά, αρχαία και γλώσσα για όσους μαθητές τελείωσαν φέτος την Α΄ γυμνασίου, Β΄ γυμνασίου, Γ΄ γυμνασίου και τηv Α΄ λυκείου.

Τα μαθήματα ξεκινούν Τρίτη 22 Ιουνίου και ο μαθητής θα μπορεί να παρακολουθήσει τα μαθήματα ενδιαφέροντός του.

Το φροντιστήριό μας είναι πρωτοπόρο στην μέθοδο τής τηλεκπαίδευσης με σύγχρονο εξοπλισμό κι εργαλεία, που κάνουν το μάθημα αποτελεσματικό κι ενδιαφέρον.

Οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν αρχίσει και θα δεχόμαστε μαθητές μέχρι να συμπληρωθεί η δυναμικότητα του φροντιστηρίου μας. Για πληροφορίες επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 2510220833 και 6974065076 ή μπείτε στην ιστοσελίδα μας www.methodiko-kavala.gr και στη σελίδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/methodikokavala και γνωρίστε μας καλύτερα.

Κλείστε ένα ραντεβού στο χώρο μας για να δείτε από κοντά τις μεθόδους μας και να λύσετε τις όποιες απορίες μπορεί να έχετε.

Όταν αγαπάς αυτό που κάνεις, προσπαθείς πάντα για το καλύτερο!

Στο ΜΕΘΟΔΙΚΟ, η αγάπη μας για μεταλαμπάδευση γνώσεων στους μαθητές/τριές μας, οδηγεί στην εξεύρεση ολοένα και πιο αποτελεσματικών και ευχάριστων μεθόδων διδασκαλίας. Ενδεικτικές μεθοδολογικές μας προσεγγίσεις είναι:

  • «Η κατανόηση των ερωτήσεων είναι η μισή απάντηση». Εστιάζουμε στην στοχευμένη παράδοση του μαθήματος, ώστε ο χρόνος για επίλυση αποριών να είναι περισσότερο εποικοδομητικός.
  • «Πολύπλευρη οργάνωση του μαθήματος σημαίνει απρόσκοπτη παρακολούθηση από τους μαθητές/τριες».Οι σημειώσεις του μαθήματος βρίσκονται πλήρεις και αναλυτικές, στα χέρια των μαθητών , ώστε να κερδίζουν σε ποιότητα χρόνου χωρίς να χρειάζεται η αντιγραφή από τον πίνακα.
  • «Και στις απουσίες υπάρχει λύση». Οι σημειώσεις των μαθημάτων στέλνονται ηλεκτρονικά σε περίπτωση απουσίας και τυχόν απορίες συζητούνται στην επόμενη συνάντηση. Τα σημαντικά μαθήματα/ασκήσεις μπορούν να καταγραφούν σε βίντεο κι έτσι ο μαθητής έχει τη δυνατότητα παρακολούθησης του μαθήματος, αλλά και επανάληψή του όταν χρειαστεί στο χώρο του σπιτιού του.
  • «Δένουμε το παραδοσιακό με το σύγχρονο». Η δυνατότητα για διδασκαλία στον «κλασσικό» πίνακα συνυπάρχει σε ένα περιβάλλον τεχνολογίας κι ευχάριστης μάθησης.